Deel ons: Tweet about this on Twitter0Share on Facebook0Share on Google+0Pin on Pinterest0Email this to someone

In 1 dag je bromfietstheorie op zak

Bij Theorieschool Nederland heb je voor €100,- in 1 dag je bromfietstheorie op zak. Je mag al vanaf je 15,5e jaar je bromfietstheorie-examen doen. Onze theorieles bereidt je in 5 uur volledig voor op het officiële CBR theorie-examen. Aansluitend maak je het theorie-examen bij het CBR bij ons om de hoek. Je hebt dan direct je bromfietstheorie-examen op zak!


Inhoud theorieles bromfiets

Voordat je met je praktijklessen kan beginnen, moet je eerst je theorie-examen bromfiets hebben. We beginnen van vooraf aan met de leerstof, dus je hoeft vooraf niets te leen. We leren je alleen de theorie die relevant is voor bromfietsers. Daarom is deze les korter dan de auto theorieles. Aan de hand van voorbeeldsituaties op een smartboard wordt de theorie uitgelegd en besproken. Daarna oefen je diverse proefexamens. Dit alles zonder theorieboeken.

BromfietsMet onze speciaal ontwikkelde lesmethode is de kans dat je in één keer slaagt zo goed als zeker.

 • Verkeersregels voor de bromfiets
 • Verkeersinzicht
 • Verantwoord rijgedrag
 • Milieu en voertuigtechniek
 • Proefexamens met de meest actuele vragen
 • Oefen met het originele CBR drukkastjessysteem
 • Onderwerpen waarop je minder goed scoort, worden nog eens uitgelegd en geoefend

Waar bestaat het bromfietstheorie-examen uit?

bromfiets 2 Het theorie-examen toetst je kennis van de verkeersregels. Daarbij komen ook verkeersinzicht, verantwoord rijgedrag, milieu en voertuigtechniek aan bod.

 • Het examen duurt ongeveer 45 minuten.
 • Je krijgt meerkeuzevragen, ja/nee-vragen en invulvragen.
 • Het examen bestaat uit 50 vragen, waarvan je er 44 goed moet hebben
 • Je ziet per vraag een bepaalde verkeerssituatie op een grote tv-monitor en je beantwoord de vraag via het drukkastjessysteem voor je op tafel.

Kosten

€ 100,- inclusief het CBR-examen en lesgarantie*. Het theorie-examen is 1,5 jaar geldig, binnen die tijd moet je dus je ook praktijkexamen behalen.


Wanneer zijn de lessen?

De theoriecursus bromfiets vindt plaats op een doordeweekse dag van 9.00-14.00 uur met aansluitend examen om 15.00 uur. De bromfiets theoriecursus wordt om de twee of drie weken gegeven. Kijk voor specifieke data in onze kalender.


Theorieles voor dyslexie, ADHD of taalproblemen

Het blijkt dat onze lesmethode ook zeer geschikt is voor mensen die moeite hebben met leren door bijvoorbeeld dyslexie, taalproblemen of ADHD. En natuurlijk geldt ook hier onze theoriegarantie*.


Meld je nu aan

Je kunt je nu aanmelden voor de theorieles. Heb je nog vragen over de cursus, neem dan contact met ons op via het contactformulier op deze site of bel ons.

(* Lees onze Algemene Voorwaarden.)