Deel ons: Tweet about this on Twitter0Share on Facebook0Share on Google+0Pin on Pinterest0Email this to someone

Wij verzorgen CBR theorielessen voor uw cursist

Heeft u een autorijschool en wilt u liever geen theorielessen verzorgen of heeft u leerlingen die graag binnen 24 uur hun theorie-examen willen halen? Wij kunnen dat voor u uit handen nemen, zodat u zich verder kunt richten op de praktijklessen. Wij zijn gespecialiseerd in een optimale voorbereiding voor het behalen van het CBR theorie-examen. Uw leerling slaagt binnen 24 uur voor het CBR theorie-examen voor auto, motor of bromfiets.


Uw voordelen

  • Geen vaste lasten meer voor leslokalen en lesmateriaal
  • Altijd de meest actuele informatie en eisen van het CBR
  • Hoog slagingspercentage door onze interactieve lesmethode zonder boeken
  • Geen administratie voor aanmelden bij het CBR
  • Uw logo op ons beeldscherm in de ontvangstruimte
  • Uw logo op onze website

Onze specialisatie

Onze specialisatie is dat de deelnemers op een snelle, leuke en leerzame manier de theorie leren. Doordat wij vooraf examenplaatsen reserveren, kunnen de deelnemers direct aansluitend het officiële CBR-theorie-examen behalen. Wij beschikken altijd over de meest actuele theorievragen en actuele normen van het CBR. Door onze interactieve lesmethode, hoeft uw leerling niet lang te studeren. Wij werken met het originele CBR stemkastjessyteem. Dit alles zorgt ervoor dat uw leerling op tijd zijn theorie-examen heeft, zodat dit het afrijden niet in de weg staat.


Wilt u een afspraak?

Wij staan altijd open voor nieuwe ideeën en mogelijkheden voor een eventuele samenwerking. Wilt u een afspraak om de mogelijkheden te bespreken, dan kunt u contant met ons opnemen. Wij zijn bereikbaar op : 06-48 201 120 of via de mail info@theorieschoolnederland.nl.


Onze partners
  • Autorijschool Stuur Maar in Vleuten, telefoonnummer: 06-589 097 17
  • Asya Rijopleiding Utrecht, telefoonnummer: (030) 293 76 67 of 06-185 515 34

VekaBest Zakelijk